Ποιοι Είμαστε

Ποιοι ΕίμαστεΠοιοι ΕίμαστεΠοιοι ΕίμαστεΠοιοι Είμαστε

Η τέχνη της αγγειοπλαστικής αντιπροσωπεύεται επάξια, από το παρελθόν μέχρι σήμερα, από την οικογένεια ΑΡΑΒΙΑΚΗ, που με μεράκι, ζήλο, θέληση και διάθεση για ποιοτικές δημιουργίες προσπαθεί να αφήσει και αυτή, τη σφραγίδα της στον τομέα της Κρητικής παράδοσης. Προσπαθούμε να τιμήσουμε την υψηλή τέχνη της κεραμικής, την οποία υπηρετούμε στο χωριό ΘΡΑΨΑΝΟ του Ν. Ηρακλείου στην Κρήτη, παρέχοντας στους πελάτες μας 100% χειροποίητα αντικείμενα.

Σήμερα συνεχίζουμε την τέχνη της κεραμικής εισάγοντας νέες ιδέες και αντιλήψεις στην παραδοσιακή τεχνοτροπία. Σας προσκαλούμε να μας επισκευτείτε στην έκθεση μας στο ΘΡΑΨΑΝΟ Πεδιάδος του Ν. Ηρακλείου και να δείτε από κοντά την τέχνη της κεραμικής. Έχοντας σαν στόχο την ποιότητα και την αξιοπιστία, επιδιώκουμε κάθε εποικοδομητική συνεργασία, απ' όπου αυτή κι αν ζητηθεί.

Τα 100% χειροποίητα έργα μας φτιάχνονται με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο που έχει τις ρίζες του στη Μινωική Κρήτη. Είναι ιδανικά για όσους σκοπεύουν να διακοσμήσουν εσωτερικούς η εξωτερικούς χώρους. Η μοναδική τους σύνθεση τα καθιστά ακόμη και χρηστικά σκεύη φύλαξης λαδιού, κρασιού κ.τλ.

Εάν ενδιαφέρεστε για μαζικές παραγγελίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα προϊόντα της εταιρείας μας εξάγονται από το 1989 σε πολλές χώρες στον κόσμο.

Είναι 100% Οικολογικά. Φτιαγμένα από χώμα και νερό και ψημένα στη φωτιά!

creteceramics.gr | cretanpottery.gr | cretanceramics.com